Amalfi

Hej!

Vi ar nu pa Amalfi och njuter av de sista dagarna pa var underbara smekmanad...pa fredag bar det av hemat igen. Helt otroligt hur 19 dagar kan ga sa fort och vara saaaaaa underbara. Det har varit den basta resan i mitt liv. Sa mycket underbart vi fatt se och uppleva tillsammans, jag njuter av varje sekund. Ska beratta ALLT pa bloggen nar jag kommer hem... och visa en massa bilder...bland annat nar vi blev bargade.

Pa Amalfi ser en dag ut enligt foljande:
* Gar upp vid 9 och ater en fantastisk frukost med bruschetta, mozarella, yoggi, farskpressad juice, frukt, kaffelatte mm.
* Gar till stranden vilket ar en promenad pa 5 minuter och sedan 463 trappsteg ner.
* Laser bok och solar.
* Ater lunch = panini med mozarella, parmaskinka och tomat.
*Laser lite till och svettas sa att det rinner, tar ett och annat dopp i havet.
* Gar upp de 463 trappstegen och svettas annu mer...flasar och far traningsvark (Japp, traningsvark var ordet! Har inte tranat pa over en manad nu och borjar bli lik en mozarella i konsistensen. :-()
*Armhavningar och kortspel pa balkongen...jag vinner for det mesta.
*Dusch och sedan middag pa nagon mysig restaurang i stan.
*Ser fyverkerierna vid 23, da det smalls av raketer for ca 500 000 kr...har inte sett nagot liknande sedan milleniumskiftet i Sydney.
* 23.30 sovdags

Kram och natti fran Fru Akerling

Ps. Har ovat pa min nya autograf idag *hihi*

Italy och Lucca

Hej hopp!

Antligen har vi fatt tag pa internet...

Har kommer en kort rapport fran Italien och Lucca. Vi bor pa ett fantastiskt hotell, en minisvit lyckades vi bli uppgraderade till. Inte illa! :-)

Vi borjade var smekmanad med tva dagar i Rom, da vi sag till att hinna med de flesta sevardheterna. Mycket fin stad, dit vill jag aka igen.

Efter Rom hyrde vi bil och nu bilar vi runt. Erik kor och jag ar en grym kartlasare. (Har faktiskt kart ocksa :-))Vi har bott tre dagar i Grosseto. Sjalva Grosseto var inte sa speciellt utan vi gjorde mest turer till andra stallen, bland annat Elba. Vilken underbar o...dit maste jag bara fa aka igen.

Igar var vi i Siena och mos. Lyckades hitta en riktigt parla till restaurang pa kvallen. En liten restaurang med fa platser i en brant grand med handskrivna menyer och riktigt god hemlagad mat...kommer nog inte komma i mina jeans nar jag kommer hem...men, men det ar bara smekmanad en gang i livet. :-)

Nu ska vi ut och checka laget i Lucca.

Hej pa ett tag och en massa kramar till er alla!

Ps. Langtar till att fa lagga upp alla fina bilder fran resan.

Jag är nu Fru Åkerling :-)

Jag och Erik sitter nu i soffan och försöker smälta alla intryck från gårdagen. Vi hade en fantastisk dag och jag är så lycklig över att nu vara Fru Åkerling. Tack för att vi fick fira vår bröllopsdag med fantastiska vänner och släkt, fantastiska tal, fantastisk mat och frantastiskt väder. Hoppas Ni, alla gäster, hade en lika underbar dag som vi hade. Än en gång tusen tack för att ni gjorde vår dag så underbar och tack för alla fina presenter.

Här är gårdagen i bilder








































Nu åker vi på smekmånad till Italien.

Kram!
 

Äntligen är ALLT fixat...inga fler överraskningar hoppas jag...

God morgon!

I natt har jag inte sovit mycket...har vaknat så fort Erik rört på sig och hoppade upp klarvaken när klockan ringde.

Nu har vi ringt ett argt samtal till Steens Herrmode (som jag inte rekommenderar att ni hyr något av). De har ingen skjorta i Eriks storlek och undrade om han inte kunde ha den han hade fått trots att den var "lite" stor. Öhhh, nej det kan han inte. Speciellt inte eftersom det ska bli 30 grader imorgon och kavajen lär åka av ganska snabbt efter vigseln. Efter en lång diskussion såg i alla fall Erik till att butiken betalar en skjorta han köper här i Uppsala, så det är Erik iväg och gör nu. Jag hoppas verkligen att ALLT är fixat nu och att det inte dyker upp några fler överraskningar, men man ska väl aldrig vara säker...

Jag har packat en picknickkorg så nu ska jag och älsklingen till Fjällnora och ha det mysigt.

Imorgon smäller det, kram på er!

ALLT fixat!...eller tydligen inte...blev just såååå arg

Tjingeling!

Nu är ALLT fixat och klart till lördag. Har gjort mina naglar idag hos duktig Jessica. Förutom att jag får fina naglar så får jag en mysig och trevlig pratstund med gulliga och omtänksamma J. Vi vet en hel del om varandra efter alla dessa år och timmar tillsammans. Har även målat tånaglarna i matchande rosa. :-)



Imorgon kommer min tärna från Hudik och då åker vi till Bålsta och hämtar upp min andra tärna samt tärnklänning. Sedan bär det av till mitt barndomshem och mamma och pappa i Enköping. Vi ska sova där natten till lördag eftersom jag gör mitt hår och min sminkning i Enköping. Ska även hämta alla blommor i Enköping.

Kl 8 på lördag startar förberedselserna...då ska jag först göra mitt hår och sminkas...sedan går dagen i ett och innan jag vet ordet av står jag där på kyrktrappan. *hihi* Spännande! Jag och Erik träffar inte varandra förrän vid fotograferingen precis innan kyrkan. Erik har inte sett min klänningen och vet inte hur jag ska håret. Hoppas han tycker jag är fin, men det vet jag att han kommer göra. :-) Han sa i bilen idag att jag var en elvapoängare på en skala 1-10, gulligt va!?

På söndag ska vi äta brunch och ha presentöppning med våra familjer, blir mysigt. Om jag hinner och orkar så ska jag försöka hinna med ett inlägg och lite foton på söndag...sedan kommer det antagligen dröja 3 veckor innan nya blogginlägg. Tror inte det blir något bloggande från Italy, då är det bara romantik som gäller. :-) När jag kommer hem däremot, då ska det bloggas som bara den. Den som väntar på något gott...Håller nu på och packar till Italien...åker tidigt på måndag morogn. Alltid lika svårt att packa lite, vill helst ha med mig hela garderoben. ;-)

Några fina stilleben från vårat hem.






Precis som jag skulle lägga ut detta inlägg kom Erik hem från sin bror där han har provat sin klädsel till lördag. Självklart ska det vara något mer som ska strula...Erik har hyrt sin klädsel i Stockholm och när hans bror hämtade klädseln idag så hade de ingen skjorta i Eriks storlek. Detta trots att han har varit där och bokat klädseln för flera månader sedan. De har istället tvättat/krympt en skjorta i en storlek större. Som att den då skulle passa lika bra...NEEEEEJ!!!! Blir till att ringa så fort de öppnar imorgon och bråka. Skulle vilja ringa NU, är så j*vla förbannad. Är väl klart att han inte vill ha en skjorta som sitter som ett tält!!! Hur ska jag kunna sova nu? Fortsättning följer, var så säker!

Kram!


Snart är jag fru Åkerling :-)

Hej svejs!

Idag har vi haft ytterligare en slappardag. Har fixat morgongåva till Erik, färgat mina ögonfransar och plockat ögonbrynen, shoppat lite, haft värdparet på middag och knutit rispåsar...En tipptoppdag med andra ord.

Dagens inköp

Linne från Gina Tricot, perfekt för beachen i Italy.


Reafynd från MQ

Imorgon ska mina naglar bli bröllopsfina. :-) Ska vara där kl 8.00, hur nu det ska gå till? Börjar bli van med att få sova riktigt länge på morgonen. Igår sov jag till 10.30  då jag flög upp ur sängen när jag insåg att det snart var lunch och jag hade sovit bort hela förmiddagen. Idag sov jag till 9.30...men hade nog kunnat sova lite till och jag inte fått panik över hur mycket klockan var när jag sneglade på mobilen. *haha*

Kram och sussa sött! 

Ps. Vi lär inte frysa på bröllopet på lördag... 30 grader och stor sol visar väderprognosen, men, men jag ska inte klaga. Allt är bättre än regn. Hade väl dock kanske inte räknat med värmebölja. :-)

RSS 2.0