Min födelsedag :-)
Hej och Tusen Tack för alla gratulationer jag fått via sms och facebook! Ni är alla guld värda!
Jag har haft en underbar födelsedag, vaknade av en "skönsjungande" :-) älskling som kom med frukost på sängen. Sedan har jag fått en massa fina paket av mina älskade föräldrar som har varit här på lunch. Kan inte påstå att presenterna var någon överraskning då jag själv var med och valde ut dem i tisdags, när mamma och jag var i Stockholm, men vad gör det ? Lika glad blev jag ändå, om inte gladare, då alla paket innehöll saker som jag önskat mig.
Här är en bild på alla fina presenter som jag fick av mamma och pappa. Undra vad jag ska ha för fint på mig imorgon...

Rosa tygskor från Vagabond, jeansshorts från MQ, randig tröja från Fred Perry, randigt linne från Bomerang, rosa linne + tunika från Hunkydory och blommig kjol från Mango, .
Fick också fina blommor av mor och far.

Rosa så klart! Har väl knappast undgått någon att det är rosa som är färgen här hemma. :-)
Den här fina klockan från Triwa fick jag av min älskade prins. Visst är den fin!? Har gått och spanat på denna snygging riktigt länge.

Dagens klädsel betsod av min nya jenasklänning, från Levi´s, och fina vita klocka. Love it!

Idag bjöd jag och Erik på ugnsbakad lax med salami, körsbärstomater, basilika och mozarella. Till det hade vi pasta, hemmagjord pesto och sallad. Till efterrätt blev det polkagrisdrömmar, ett recept som jag fått av Jenny. Gjorde polkagrisdrömmarna i mina nya rosa hjärtformade formar som jag fått av bror och hans flickvän i födelsedagspresent.

Polkagrisdrömmar (6 portioner)
2 dl polkagrisar
2 dl mellangrädde
100 g vit choklad
6 digestivekex
2- 3 msk smält smör
2 1/2 dl kesella (10%)
2 msk färskpressad limejuice
1. Stöt polkagrisarna grovt i en mortel. Ta undan några till garnering.
2. Vispa grädden och smält chokladen.
3. Smula digestivekexen och blanda med det smälta smöret.
4. Blanda den vispade grädden med kesella och den smälta chokladen. Rör ner polkagriskrosset. Smaka av med limejuice.
5. Lägg digestiveblandningen i botten på 6 glas och fördela gräddblandningen på. Ställ i kylen i 4-6 timmar.
6. Garnera med polkagriskross och citronmeliss innan servering.
Dagen till ära dukade jag med mina fina servetter från Green Gate.

Kram på er alla!
Ps. Nu är påsklovet slut. :-( Men på onsdag är jag ledig igen och ska mysa med mammalediga Jenny och lilla Isak.
Jag har haft en underbar födelsedag, vaknade av en "skönsjungande" :-) älskling som kom med frukost på sängen. Sedan har jag fått en massa fina paket av mina älskade föräldrar som har varit här på lunch. Kan inte påstå att presenterna var någon överraskning då jag själv var med och valde ut dem i tisdags, när mamma och jag var i Stockholm, men vad gör det ? Lika glad blev jag ändå, om inte gladare, då alla paket innehöll saker som jag önskat mig.
Här är en bild på alla fina presenter som jag fick av mamma och pappa. Undra vad jag ska ha för fint på mig imorgon...

Rosa tygskor från Vagabond, jeansshorts från MQ, randig tröja från Fred Perry, randigt linne från Bomerang, rosa linne + tunika från Hunkydory och blommig kjol från Mango, .
Fick också fina blommor av mor och far.

Rosa så klart! Har väl knappast undgått någon att det är rosa som är färgen här hemma. :-)
Den här fina klockan från Triwa fick jag av min älskade prins. Visst är den fin!? Har gått och spanat på denna snygging riktigt länge.

Dagens klädsel betsod av min nya jenasklänning, från Levi´s, och fina vita klocka. Love it!

Idag bjöd jag och Erik på ugnsbakad lax med salami, körsbärstomater, basilika och mozarella. Till det hade vi pasta, hemmagjord pesto och sallad. Till efterrätt blev det polkagrisdrömmar, ett recept som jag fått av Jenny. Gjorde polkagrisdrömmarna i mina nya rosa hjärtformade formar som jag fått av bror och hans flickvän i födelsedagspresent.

Polkagrisdrömmar (6 portioner)
2 dl polkagrisar
2 dl mellangrädde
100 g vit choklad
6 digestivekex
2- 3 msk smält smör
2 1/2 dl kesella (10%)
2 msk färskpressad limejuice
1. Stöt polkagrisarna grovt i en mortel. Ta undan några till garnering.
2. Vispa grädden och smält chokladen.
3. Smula digestivekexen och blanda med det smälta smöret.
4. Blanda den vispade grädden med kesella och den smälta chokladen. Rör ner polkagriskrosset. Smaka av med limejuice.
5. Lägg digestiveblandningen i botten på 6 glas och fördela gräddblandningen på. Ställ i kylen i 4-6 timmar.
6. Garnera med polkagriskross och citronmeliss innan servering.
Dagen till ära dukade jag med mina fina servetter från Green Gate.

Kram på er alla!
Ps. Nu är påsklovet slut. :-( Men på onsdag är jag ledig igen och ska mysa med mammalediga Jenny och lilla Isak.
Kommentarer
Trackback